Tandartsen en mondhygiënisten opgelet!

Zaterdag 14 mei 2022 9:30 - 16:30

Congres op 14 mei: ‘Duurzame en toekomstbestendige mondzorgpraktijk’
Meer informatie en inschrijven via https://acta-dental-education.foleon.com/ade/qp-congres-duurzaamheid-2021-2022/

Duurzaamheid is meer dan alleen een ‘groene’ praktijk. Steeds meer zorgverleners vragen zich af hoe zij kunnen bijdragen aan een duurzamere en toekomstbestendige zorg. Men wil graag aan de slag, maar tijd, kennis en wet- en regelgeving vormen grote belemmeringen om daadwerkelijk stappen te zetten. Op Zaterdag 14 mei is er weer een #QualityPracticecongres en dit keer gemodereerd door Michiel Lieshout.

Het thema duurzaamheid wordt aangegrepen om een breed scala aan onderwerpen voor het voetlicht te brengen. Er is aandacht voor afvalstromen en innovatief materiaalgebruik, maar ook voor het (duurzaam) bouwen van een comfortabele werkplek, met een gezond binnenklimaat én een gezonde verhouding tussen omzet en huisvestingslasten. Een echt duurzame praktijk begint bovendien bij de mensen. De medewerkers zijn het kloppend hart van iedere praktijk; daar moet zuinig (duurzaam!) mee worden omgegaan. Hoe ziet de ideale werkdag eruit en hoe zorgen we ervoor dat het team zich blijft ontwikkelen?

Een inspirerende dag vol met interessante sprekers: Jeroen (WJHJ) Meijerink, Adriaan van Engelen, Lex van Waarden, Joost van der Sijp, Tim Horeman-Franse, Edwin Wiersema, Marco Cuneen en Alexander Tolmeijer.

Meer informatie en inschrijven via: https://acta-dental-education.foleon.com/ade/qp-congres-duurzaamheid-2021-2022/