CO2-compensatie voor printen

7 april, 2022 | KLIK-Green

Beschrijving

Het gebruik van flyers als informatie- en reclamemiddel is voor onze kliniek (Centrum voor psychiatrie Weinsberg) onvermijdelijk. In 2019 is onze marketingafdeling overgestapt naar een regionale drukkerij en heeft besloten bij te betalen ter ondersteuning van een CO2-compensatieproject. ClimatePartner (zie link) heeft de CO2 uitstoot die we veroorzaken in kaart gebracht.

De CO2-uitstoot die voortvloeit uit de bestelling wordt naar rato berekend. Om dit te compenseren zijn we via ClimatePartner betrokken bij een internationaal klimaatbeschermingsproject. De toeslag voor klimaatneutraal printen is 2% van de netto orderwaarde, en minimaal 0,99 euro.

https://www.klinikum-weissenhof.de
https://www.climatepartner.com/nl

Resultaten

Niet vermeld

Locatie

Internationaal

Website

https://www.climatepartner.com/nl

Changemaker

KLIK-Green

Categorie

    Afval en verbruik, Communicatie en voorlichting, Inkoop, Totale besparing, Discipline-overstijgend, Overig, Apotheek, GGZ instelling, Huisartsenpraktijk, Niet gebonden aan instelling, Overig 1e lijn, Overig intramuraal, Verpleeg- of verzorgingshuis, Ziekenhuis, Zorg aan huis,

Contact opnemen

Wil je meer weten of contact opnemen over dit initiatief? Vul dan het contactformulier in op de pagina van de changemaker:

KLIK-Green