Verandering voedselaanbod personeel en patiënten

18 maart, 2022 | KLIK-Green

Beschrijving

Met hulp van cateraar Procuratio is in de personeelskantine het aanbod van gerechten bij de menukaart voor patiënten uitgebreid met twee dagmenu's die regionaal en seizoensgebonden zijn. Deze zijn afkomstig van biologische - veelal Demeter - landbouw. Door de samenwerking met lokale Demeter-boerderijen kan een positief klimaateffect voor de regio worden bereikt dat verder gaat dan de CO2-besparing van de kliniek.

Resultaten

Start in 2021, nog geen resultaten gepubliceerd

Array

Website

https://www.albertinen.de/gesundheit-medizin/evangelisches-amalie-sieveking-krankenhaus/uebersicht/

Categorie

  • Inkoop
  • Voedsel
  • Diëtetiek
  • Discipline-overstijgend
  • GGZ instelling
  • Overig intramuraal
  • Verpleeg- of verzorgingshuis
  • Ziekenhuis

Contact opnemen

Wil je meer weten of contact opnemen over dit initiatief? Vul dan het contactformulier in op de pagina van de changemaker:

KLIK-Green