Dutch Health Week

18 mei - 21 mei 2021 | 09:30 - 16:30 uur

Van 18 mei, 09:30 t/m 21 mei, 16:30 is het Dutch Health Week. Dit is een online event met een inhoudelijk en inspirerend online programma. De focus ligt op de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorgonderwerpen als digitalisering van de zorg, duurzaamheid, veiligheid, leiderschap en meer. Op 18 en 20 mei zijn ook onderdelen specifiek gericht op duurzaamheid in de zorg.  

Voor wie? 

De Dutch Health Week is gericht op professionals die werkzaam zijn in de zorg en op zoek zijn naar antwoorden op actuele vraagstukken, innovaties, ontwikkelingen en ervaring om te werken aan een toekomstbestendige zorg. 

Programma 

Het programma van het online event wordt gevuld door een mix aan impactvolle organisaties en beurzen die actief zijn binnen de zorgsector. Grote beurzen, zoals Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support slaan de handen ineen met onder meer de Vrije Universiteit, de Open Universiteit en de internationale geneeskundeprijzen Prix Galien. Bekijk het programma: https://www.dutch-healthweek.nl/programma/  

Met onderwerpen als digitalisering van de zorg, duurzaamheid, veiligheid, leiderschap, onderzoek en productinnovatie vinden er gedurende de week dagelijks workshops, rondetafelsessies en netwerkbijeenkomsten plaats. 

Gratis deelname na registratie 

Wil je meedoen, meld je gratis aan om te kunnen inloggen: https://registratie.dutch-healthweek.nl/2021/