Kennis Connectors Global Health masterscriptie en proefschrift prijs

Deadline 15 oktober 2021

Ben jij een student of promovendus die afgelopen jaar onderzoek heeft gedaan op het gebied van Global Health en wil jij de buitenwereld wat meer inzicht geven in de toepasbaarheid van jullie studie in de Nederlandse gezondheidssector? Lees dan nu verder!

De groep Kennis Connectors Global Health (KCGH) organiseert dit jaar hun eerste KCGH masterscriptie en proefschrift prijs. Hierbij kunnen onderzoekers andere professionals inspireren door hun studie uitkomsten te vertalen naar de toepasbaarheid binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderzoek over de moeder-en foetale sterfte in een laag inkomensland. Welke aspecten uit dat onderzoek zijn (ook) relevant voor de Nederlandse gezondheidssector? En hoe kunnen we die kennis toepasbaar maken?

Inschrijven kan door jouw masterscriptie of promotieonderzoek in te dienen vergezeld van een samenvatting van de inhoud en toelichting op de toepasbaarheid in de Nederlandse gezondheidszorg en dit te mailen naar info@kcgh.nl. Inschrijven kan tot 15 oktober dus wees er snel bij!

Er zijn twee prijzen te vergeven: een voor een masterscriptie en een voor een proefschrift. De prijzen bestaan uit een geldbedrag en een Kennis maaksessie: een werksessie waar, samen met verschillende experts, de toepasbaarheid van de inzichten voor de Nederlandse gezondheidssector verder wordt onderzocht.

Benieuwd geworden naar deze wedstrijd? Check dan hun LinkedIn pagina of persbericht!

Wij wensen jullie alvast veel succes en plezier.

Foto door Lukas via Pexels

Bronnen