Launch of the Global Road Map for Health Care Decarbonization

14 april 2021 | 17:00 - 18:30 uur

Sluit aan op 14 april aan bij Health Care Without Harm in het Skoll World Forum 2021 voor de lancering van Global Road Map for Health Care Decarbonization: A navigational tool for achieving zero emissions with climate resilience and health equity. De eerste poging om een wereldwijde koers uit te stippelen naar een uitstoot vrije gezondheidszorg.

Wat zijn manieren om voor te bereiden op de onlosmakelijk verbonden klimaat-en gezondheidscrises en hoe zijn deze te voorkomen?

Josh Karliner en Sonia Roschnik, hoofdauteurs van Health Care Without Harm, laten zien hoe zeven effectieve maatregelen de wereldwijde emissies in de gezondheidszorg in overeenstemming kunnen brengen met de ambitie van de Overeenkomst van Parijs om de opwarming onder de 1,5°C te houden. David Nabarro, speciaal gezant van de WHO voor COVID-19, Mandeep Dhaliwal, directeur HIV, gezondheid en ontwikkeling, UNDP, en andere speciale gasten zullen hen vergezellen.

Schrijf je snel in via: https://noharm-global.org/articles/news/global/save-date-launch-global-road-map-health-care-decarbonization